SSBB
Financiële gezondheid voor iedereen
Financiële gezondheid voor iedereen

Wat doen wij

Wat doen wij

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat mensen in een financieel moeilijke periode terecht komen. SSBB is er in gespecialiseerd om u te helpen op financieel gebied, maar ook het voorbereiden op de toekomst. Wij geloven er in dat iedereen recht heeft op financiele gezondheid. Dat betekend dat wij daarom niet enkel de huidige situatie aanpakken, maar ook handvatten bieden voor wanneer u uw financiën zelf weer in handen neemt. U kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en ook training over belangrijke onderwerpen. Bekijkt u eens onze productinformatie van Budgetbeheer en Budgetcoaching
Zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid is één van de belangrijkste woorden in onze organisatie. Het is waar we naar streven en ons volledig voor inzetten met elke cliënt die begeleiding ontvangt. De begeleiding naar zelfredzaamheid is iets waar wij ons op onderscheiden in de markt. Daar waar vroeger meer aan symptoombestrijding werd gedaan, denk aan enkel financiën “rechtbreien”, richten wij ons op het toekomstig voorkomen van financiële moeilijkheden en/of schulden. Door persoonlijke begeleiding in de vorm van 1-op-1 gesprekken en training (zowel live als online) gaan wij alle aspecten van persoonlijke financiën langs. Zo komt iemand later weer “goed beslagen op het ijs”.
Alle persoonlijke begeleiders zijn Financieel Maatschappelijk Werkers op HBO werk- en denkniveau, zo bent u verzekerd van professionele en deskundige begeleiding.